fbpx

Versterk je merk

Logo & Huisstijl

Heerlijke paté in al zijn vormen, dat is wat Nauta als geen ander maakt. Met oude, beproefde recepten. En met een lekkere look. (Daar hebben wij dan weer voor gezorgd.) Om vingers en duimen bij af te likken? Hou je vooral niet in.

Fotografie

Foodfotografie is een vak apart. Je creëert een sfeer en zet het product in de kijker. Elk kleinste detail telt, het licht moet minutieus zijn afgesteld, de compositie moet een plaatje zijn. En alles moet er lekker vers uitzien. ‘Zorg dat het even verrukkelijk oogt als het smaakt.’ Tja, dan moet je eerst even proeven natuurlijk. Allee vooruit. ’t Is van njam.

Website

Een website om van te smullen, zo maken we ze graag. Je zou er zó in bijten. De foto’s doen je watertanden en je honger naar info wordt perfect gestild. Bij Nauta vonden ze het ‘straffe paté’. En dat in vier talen. Joomla website, full cms en responsive. www.nautabv.be

Brochure

Nauta pakt je niet alleen digitaal in. We hebben voor dit totaalproject ook een luxueuze brochure smakelijk vormgegeven. Je leest er hun verhaal in en je ontdekt er hun indrukwekkende assortiment. Lekkere lectuur.

Verpakkingen

Volledig in lijn met de nieuwe huisstijl hebben we voor het hele Nauta-assortiment nieuwe verpakkingen ontworpen. Om indruk te maken op lekkerbekken, want het oog wil vaak nog meer dan de maag. En uiteraard is élke verpakking conform de voedselwetgeving.