Wij ontwerpen een sterk logo voor jouw brand of merk

Met een opvallend logo trek je de aandacht en geef je een gezicht aan jouw bedrijf. Op basis van jouw visie en waarden ontwikkelen wij een logo dat visueel perfect aansluit bij jouw gewenste imago. We helpen je graag op weg. 

PlastecOmnipullVentilec-ArgoVentilec-Industrial

De basis van jouw huisstijl en corporate identity

Een geslaagd logo spreekt voor zich en vormt de basis van jouw huisstijl. Fan van een logo met felle kleuren, een afbeelding erin en een speciale typografie? Alles kan! Wij voeren een uitgebreid gesprek en luisteren naar de manier waarop jij in de markt wil staan. Op basis van jouw wensen ontwerpen onze designers een logo dat perfect past bij jouw bedrijf. Zo vormt dat uitspringende logo de basis van jouw huisstijl.

Logo ontwerpen: een totale restyling of behoud van herkenbaarheid

Mensen worden aangetrokken door interessante ontwerpen en kleuren. Een logo prikkelt de nieuwsgierigheid van klanten en onderscheidt je van de concurrentie. Masters communication ontwerpt jouw logo volledig naar wens. We geven je merk een complete restyling of behouden de herkenbaarheid met dezelfde vormen en kleuren.

Meer weten?


 

Het creëren van een nieuw logo is een ontwerpoefening.

Masters communication stelt altijd verscheidene logo-ontwerpen voor, onder de vorm van logovariantes en adviseren u omtrent de kleurstelling. Het nieuw logo zal kunnen worden gebruikt in diverse media, zoals bv. een website, briefhoofd, belettering bestelwagen, enz. In de vorm van een booklet beschrijven we het nieuw logo. Daarin vermelden we het gebruikte lettertype, de gebruikte kleuren, zowel in CMYK als in RGB en hex.  Kortom een handig naslagwerk en referentieboekje, ook voor derden die uw logo gebruiken.


CTA - Home

Masters communication wérkt. En we doen dat samen met jou.