fbpx

Grafisch ontwerp van elke brochure

Soms werkt een korte boodschap beter dan een lang verhaal en omgekeerd. Toon, uitstraling en vorm ondersteunen de boodschap functioneel. "Nog voor ik de cover omsla, wil ik weten welk bedrijf ik voor me heb en wat het doet." Wil je een brochure, folder, magazine of jaarverslag uitsturen met een belangrijke boodschap? We bepalen samen de uitstraling, ontwerpen de lay-out, voorzien de brochure van foto’s en regelen het contact met de drukkerij.

Het ontwerp van jouw brochure ondersteunt de boodschap

Soms werkt een korte boodschap beter dan een langer verhaal. Maar af en toe is ook een langer verhaal nodig om de boodschap over te brengen. De toon, de uitstraling en de vorm ondersteunen die boodschap. Masters communication ontwerpt jouw offline communicatie zodat je doelgroep snel en duidelijk weet waar jouw bedrijf voor staat.

Grafisch design en fotografie bij jouw tekst

Een droge tekst overtuigt jouw doelgroep vaak niet. Wij voegen een uniek ontwerp en sprekende foto’s toe aan jouw boodschap, zodat de offline communicatie van jouw bedrijf meteen in het oog springt. Een folder opsturen per post? Door de grote hoeveelheid folders en flyers in de bus, bekijkt je doelpubliek vooral de brochures die eruit springen. Masters communication verzorgt de uitstraling van jouw boodschap met creatieve, grafische ideeën, zodat jouw folder zeker wél gelezen wordt.

Ja, ik wil een overtuigende brochure.CTA - Home

Masters communication wérkt. En we doen dat samen met jou.